www.ettorakel.blogspot.com
- - -

NY SKRIVBLOGG:
ELDVARELSE.BLOGSPOT.COM

torsdag 23 maj 2013

Hjälp mig nå min dröm!

Nu har jag (äntligen) fått hem första exemplaret av "Heltidsdrömmaren" (min bok), och såhär ser den ut:

Jag tänker ge ut den här boken, så att den kommer finnas i nätbokhandlar, bibliotek - och om jag har tur: i affären. För att nå det målet så vill jag se om den här boken är något som intresserar andra, och därför vill jag tipsa om dess existens: den finns att köpa på Solentro.se för ca 114kr. Boken innehåller min självbiografi, två av mina bästa noveller/berättelser, tips, tankar om psykiatri och även svar på en del av frågorna som jag fått på den här bloggen!

KÖP BOKEN (ELLER LÄS MER) PÅ BOKENS EGEN SIDA PÅ SOLENTRO.SE, KLICKA HÄR!
Glöm inte att du ska beställa boken i bindningstypen "Pocket (s/v inlaga)" för att det ska bli rätt!

Jag uppskattar även kritik, beröm, åsikter, tankar, reaktioner och allt annat som kan förväntas dyka upp. Maila mig gärna på kontakt@tricia.se . Boken kommer alltid att finnas länkad i min meny här på sidan, så ni inte missar den!

Vem vet? Om ett par månader kanske du råkar få syn på den i ditt lokala bibliotek?

Tillägg: det kan hända att boken ser annorlunda ut beroende på när du beställt den. Jag har ändrat en rubrik, samt justerat en del småsaker, och i böcker som beställs efter 26 maj, så kommer sista sidan med mina olika böcker inte längre finnas. Detta är för att boken redigeras emellanåt, om jag finner sådant som jag vill ändra på innan boken väl hamnar på bibliotek och "officiellt" publiceras. Notera att det bara för den sakens skull INTE är någon skillnad på själva innehållet, och böcker som beställts innan inte på något sätt saknar något eller är "sämre". Det KAN dock finnas småfel i text, men det är kanske bara sånt jag själv tänker på... Allt detta är bara finjusteringar inför den kommande "lanseringen". Så om det finns skillnader, så vet ni varför!

Förresten så har jag bestämt att den här boken ska ersätta "Glasmurar", och därför finns inte den boken att köpa längre. Böckerna "Pepp, Sickan & Krusberth i Nordpolen och andra noveller", och "Wow, du är död!" finns inte heller tillgängliga som "fysisk" bok längre. "Wow, du är död!" finns dock fortfarande kvar som e-bok!

/Tricia.

7 kommentarer:

 1. Wow, va fint.. Jag ska köpa den snarast. Jag är så stolt över dig, Trixie.. Du har lyckats en bra bit på vägen.. Jag finns bakom dig, när jag behövs.. :-*:-*

  SvaraRadera
 2. Efter en härlig Londonresa, tack för att du visar underbara foton! Får mig att längta dit ,-)
  Ger du ut en bok, jag har ju alltid väntat på en bok av dig! Så det är ju klart att jag skickar efter en! ,-))
  Ha en skön Helg!
  STOR KRAM Primrose ,-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så jättemycket, Primrose<3 Det betyder massor!!!

   Radera
 3. Underbart Grattis Tricia har du bytt blogg igen?För jag följer ju tricia.se på bloglovin men där kommer aldrig nya inlägg. Kollade just på bloglovin och där stod att den inte kan uppdatera med nya inlägg konstigt. Nu har jag missat massor vad som hänt i ditt liv.
  Men ser ut att gå bra när du har fått ut en bok. Åh önskar jag kunde köpa den :)
  Mvh Daniela

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh! Glömde säga att bloggen bytt plattform och det är därför inläggen inte uppdateras! Dock är adressen samma som innan. Ska se om jag kan orna en ny bloglovin eller om du skriver in min bloggadress och följer utan att jag registrerar bloggen.
   Kram<3

   Radera
 4. Härmed är den beställd. Spännande.. hoppas den dimper ner i brevlådan snart.
  /Beppo

  SvaraRadera