www.ettorakel.blogspot.com
- - -

NY SKRIVBLOGG:
ELDVARELSE.BLOGSPOT.COM

fredag 12 februari 2016

Att låta sig utnyttjas (ur mina memoarer)

Skrivpuff 12/2-16: "Välfylld"

Detta är verklighetsbaserat och ingår i mina memoarer som finns i olika delar/följetonger under sektionen "Mina memoarer" i kategorierna i sidomenyn här till höger.
- - -

ATT LÅTA SIG UTNYTTJAS

Jag var så otroligt förvirrad och jag trodde inte att jag hade någon som helst framtid. Jag tänkte inte på min säkerhet, och jag brydde mig inte om ifall jag till slut till och med skulle bli dödad av en psykopat på grund av det jag höll på med.

Magkänslan var inte viktig. Jag ifrågasatte mig själv. Jag hade vart intresserad av tjejer sedan jag var 13 år gammal och jag hade haft flertalet både emotionella och sexuella relationer med tjejer. Jag visste egentligen att jag inte var intresserad av killar. Det som pågick var mer självskadebeteende än sexuell lust. Jag lät killarna jag träffade leva ut sina bisarra sexuella fantasier med mig. Ibland ångrade jag mig och sa nej, men av någon anledning fortsatte de flesta jag träffade ändå. Det var som om min kropp inte var min vid sådana tillfällen. Vissa gånger hade jag fått kompensation i bland annat sprit, inte för att jag någonsin bad om det, men vissa män insisterade på det och det va då jag insåg att jag var en light version av en hora.

Mitt självskadebeteende hade tidigare varit att skära eller bränna mig själv, och hade utvecklas till något mer förödande. Det var också lite av en tvångstanke, jag tvingade mig själv att träffa män. Ibland såna som var gamla nog att vara min farsa. Jag visste att detta inte var vad jag ville, jag visste att jag var gay, men jag hade ett märkligt behov av att skada mig själv på ett mer kreativt sätt än med knivar och tändstickor. Jag hatade mig själv för det, mitt dåliga samvete var välfyllt.

"Jag kommer till dig om tio minuter", stod det i sms:et. Användaren hette "SatanSinner" men jag kände mig inte rädd, även om det användarnamnet säkert skrämt bort de flesta. Jag har aldrig vart rädd för att dö, så det kanske var det som bidrog till det faktum att jag inte brydde mig. SatanSinner stod utanför min port och jag öppnade. Han var runt 30 och såg ganska ordinär ut. Mörka ögon.
"Jag köpte lite öl, jag tänkte om du ville ha..." sa han och log.

Vi satte oss i min säng och började dricka. Vi pratade om hans företag, om min böcker jag skrivit. Till en början kändes det ganska trevligt. Men jag vet hur den här typen är. Jag vet ju vad det är de vill. Jag började bli berusad och fick lite ont i huvudet, vilket jag påpekade.
"Ta det lugnt" sa han och log. "Kom här" sa han och stäckte ut armen, "kanske blir bättre om du lägger dig ner och slappnar av?"
Osäkert la jag mig ner. Vid det här laget hade jag ångrat mig att jag ens kommit i kontakt med denna snubbe, men jag var för berusad för att göra något åt det. Därefter kom jag i ett väldigt udda tillstånd, och allt kändes avlägset. Jag kände bara SatanSinner som började ta på mig och klä av mig.
"Det här... Blev jävligt konstigt. Kanske blir fel när jag är så full..." började jag och gjorde en avvärjande gest med handen, men han bara log och fortsatte och så hade vi sex. Drack lite mer öl. Hade sex. Jag kände mig avtrubbad. Kände mig halvt strypt av handen som han plötsligt lagt runt min hals.
"Nej nu får du nog gå, jag är för full", sa jag och drog mig undan, men det var som att allt bara fortsatte. Sen gick han. Jag visade honom ut och sen somnade jag med en gång.

Nästa dag hade jag bara kvar suddiga fragment till minnen av detta, men den välkända känslan av ångest fanns där. Mina sinnen kändes välfyllda av svarta moln./Oraklet

5 kommentarer:

 1. Bra beskrivet självförakt och vilsenhet!

  SvaraRadera
 2. Svårt att läsa men så klart svårare att uppleva ... ur vad kommer självföraktet? Hur uppstår det och följdfrågan - hur kan man förhindra?
  (Inte av att gilla tjejer vid 13 år väl?)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Självklart är det vissa trauman bakom detta beteende och mycket ligger i min barndom. Min sexuella läggning är emellertid inte det som triggade igång självföraktet. Jag trivs väldigt bra med att gilla tjejer :)

   Radera
 3. Tack för att du skrev och delade med dig av den här texten. Den berör mig djupt.

  SvaraRadera