www.ettorakel.blogspot.com
- - -

NY SKRIVBLOGG:
ELDVARELSE.BLOGSPOT.COM

lördag 2 november 2013

Info om nyhetsbrevet och boknyheter angående Heltidsdrömmaren!


Tänkte bara säga att jag har haft en uppehåll i mitt nyhetsbrev, då ja inte haft någon inspiration. Men nu har jag mer att skriva om, jag ska bland annat börja med en liten "spalt" i nyhetsbrevet som heter "Tricias terapitimme", där jag delar med mig av mina bästa må-bra-tips, alltså tips som jag inte redan haft med. Jag har haft med ett antal tips, men nu har jag "hittat" fler som inkluderar tanketräning och musik... Spännande? Prenumerera! Är du redan prenumerant? Fortsätt med det! Nyhetsbrevet kommer ut i slutet av november eller början/mitten på december!

Ber om ursäkt för att breven inte kommit, men det är som jag skrivit tidigare: vissa månader kan det utbli då jag vill ha nyhetsbrev med kvalité, och därför inte skriver om jag inte har någon riktig inspiration. Jag hoppas att jag inte tappat några prenumaranter för detta!

Prenumera här: http://nyhetsbrev.tricia.se
Ett formulär finns "permanent" i bloggens sidmeny också...Sedan har jag lite nyheter ang. min bok Heltidsdrömmaren. Nu finns den i alla stora svenska nätbokhandlar, och även i Trollhättans bibliotek. Om ni som bor i andra kommuner vill ha den i era bibliotek så är det jättelätt för er att fixa. Gå bara in till biblioteket och be dem beställa hem den. Ange boktitel och mitt namn. För att specificera ännu mer kan ni säga bokens ISBN-nummer: 9789163734021
De flesta kommunala bibliotek har även hemsidor där man kan tipsa dem om böcker som man vill att de ska köpa in. Det vore till stor fördel om ni ville göra det, för det skulle även hjälpa mig att nå ut!

För er som har svårt att beställa boken via nätet (från t.ex adlibris, cdon etc), så går det även att beställa den via Bokia-butikerna eller i princip vilka svenska bokhandlar som helst. Det ska dock vara bokhandlar som köper in böcker utifrån boknyheter och som går via Bokrondellen (t.ex Bokia, Akademibokhandeln och de stora kedjorna). Gå bara in och fråga om de har "Heltidsdrömmaren", har de inte det så brukar de fråga om man vill att de ska beställa den och då svarar du bara att du vill det, samt får info om när du kan hämta den.

Sen tycker jag att det är grymt kul att min bok finns på Bokus olika annonser/ads som bland annat visas på MyShowRoom.se-bloggar! Wow, det finns en hel del välbesökta bloggar på MSR, så vi får hoppas att jag syns lite då! Google Adsense har även Bokus-annonser med Heltidsdrömmaren. Bloggar/hemsidor och annonser är ett av de effektivaste sätten att synas på!

Exempel på annons:1 kommentar:

  1. Åhh super bra :) Ska denna vecka skriva om boken i bloggen :)

    SvaraRadera