www.ettorakel.blogspot.com
- - -

NY SKRIVBLOGG:
ELDVARELSE.BLOGSPOT.COM

lördag 2 november 2013

Hjärtat i halsgropen!

Dagens skrivpuff: skriv om hjärta.

Hjärtat i halsgropen!
Jag sprang så snabbt jag kunde. Var tvungen att hinna. Komma först. Världen rasar om jag inte hinner.

Med ett hjärta som hamnat i halsgropen, sprang jag. Snubblar, faller, och slår i huvudet. Det svartnar och jag ser hur ögonlocken släcks i slowmotion.

Vaknar upp igen. Ligger fortfarande på marken. Eller nej. Jag är någon annanstanns. Vaknar matt, med en huvudkudde som dryper av tårar. Det var en dröm.

Jag är förvirrad nu. Är det en dröm eller verklighet? Det blir suddigt och framför mig ser jag en bil som stannat. Någon random människa undrar hur jag mår. Är jag fortfarande ute på gatan? Det var ingen dröm då eller?

"Tricia? Hur är det?", undrar min lillasyster. Hon står bredvid min säng. Jag sitter och bara stirrar. Har haft ett av mina "anfall" igen. Anfall som består av att inte veta vad som är fantasi och vad som är verklighet. Fick det stämplat för flera år sen: Dissociativ identitetstörning. Tack som fan!
Det var svårt att skriva en skrivpuff idag. Hade svårt att få texten att leda till nånting, eftersom det tog olika vändningar hela tiden. Men det här var det bästa jag kunde åstadkomma.


8 kommentarer:

 1. Bra skrivet, tycker jag. Även om du känner att den tog olika vändningar så var den lätt att följa som läsare.

  SvaraRadera
 2. Vilket bra driv du har, fick hjärtat själv i halsgropen av din text. Bra!

  SvaraRadera
 3. "Världen rasar om jag inte hinner" fick verkligen igång texten. Bra skrivet

  SvaraRadera
 4. Superbra skrivit !!!

  SvaraRadera