www.ettorakel.blogspot.com
- - -

NY SKRIVBLOGG:
ELDVARELSE.BLOGSPOT.COM

fredag 29 november 2013

Så mycket jag vill göra...

Det är så himla mycket jag vill göra, men inte orkar eller hinner. Jag har sagt att jag ska göra ett nytt nyhetsbrev, men har varken tid, ork eller kraft att göra det där brevet jag tänkt göra ett tag. Jag har haft massa idéer, och vill introducera massa nya må bra-tips, men kan tyvärr inte göra det än. Har haft mycket att göra med skolan, och när jag inte har skolan vill jag hellre umgås med vänner eller spela piano, och inte sitta vid datorn. Så jag får ta en paus med nyhetsbrevet (men fortsätt prenumerera för det är bara tillfälligt).

Sen har jag många nya pianolåtar som jag vill spela in också, men känner samma där. Har inte kraft till det. Jag spelar piano på dagarna, men då gör jag det på ett lättsamt och kravlöst sätt. Det är skillnad mot att spela in en seriös video... Men ska ändå försöka orka med det. Låtar jag ska spela in är bl.a Michael Jackson's Heal the world, High school musical's What I've been looking for, och en rad andra låtar. Har även son mål att spela in låten Julen är här (också piano), och lägga upp lagom till jul. 

Aja, nu ska jag sluta. Gör detta inlägg från min iPhone, och det börjar bli jobbigt att skriva nu. Mitt internet är asdåligt (det blir det i slutet av en månad och början på nästa, pga att mina gigabyte typ tagit slut. Jag har mobilt bredband).

Nu sitter jag och dricker smoothie som jag gjort på björnbär, hallon, blåbär, banan och vaniljyoghurt!

Uppdat. 5/12-13 Har skickat ut ett nyhetsbrev med en del av denna info idag.

(Bild från min instagram)

/Tricia.

1 kommentar:

  1. Va kul ändå att du vill göra en massa saker. Du gör rätt som rar d i din takt. Härligt me nya ideer o inspiration. Pussar. Mmmm. Smooties..

    SvaraRadera