www.ettorakel.blogspot.com
- - -

NY SKRIVBLOGG:
ELDVARELSE.BLOGSPOT.COM

torsdag 14 november 2013

Gästblogg från Daniela

Jag heter Daniela är 16 år och bloggar på Aleinad. Jag har bloggat ungefär i ca 6 år. Jag har bloggat på olika bloggportaler men inte riktigt varit nöjd med dom. Men nu har jag hittat en ganska så nystartat portal fames. 


Mitt bloggnamn som jag har nuförtiden är mitt namn baklänges. Och jag ville starta en ny fräsch blogg med ett nytt namn. Mina bloggnamn förut hade hetat bokfunderingar och boknissen men tröttnat på det helt och håller.

Jag studerar första året till Grafisk designer/Bildartesan. Linjen är på 3 år. Och efter det har jag tänkt studera vidare till fotograf som tar 4 år. Jag tycker om att rita och fotografera så jag valde att studera till något med det.


I min blogg finns allt möjligt. Jag har återkommande saker som veckans musik. Där jag lägger upp musik från youtube något som jag gillar. Jag tycker väldigt mycket om musik.I min blogg hittar man mycket vardag och foton. Och nu har jag också börjat laga skolarbeten där i bloggen.


Jag och Tricia kom i kontakt på en sida stallet.se för några år sedan. Nu har vi hållit kontakten utöver sidan. Och är nätvänner.
Mvh Daniela

_______________________________________

Daniela gav förslaget att vi kunde gästblogga hos varandra. "Visst, det kan bli spännande!", tänkte jag, och här är resultatet (ovan)! Inom kort finns även en gästblogg av mig på hennes blogg...

Bilderna i detta inlägg är Danielas.

Uppdat. Mitt gästbloggsinlägg finns här.

2 kommentarer: