www.ettorakel.blogspot.com
- - -

NY SKRIVBLOGG:
ELDVARELSE.BLOGSPOT.COM

onsdag 30 oktober 2013

Har du en funktionsnedsättning och vill du medverka i film?

Hej på er!
Jag fick ett tips till min blogg-mejl om att Passalen i samarbete med Team Göteborg ska spela in en kortare informationsfilm om bemötande för Team Göteborgs utbildning av kommande volontärer, och nu söker personer med funkitonsnedsättning som vill berätta en situation där man blivit bemött på ett sätt man inte väntat sig. Läs mer på deras hemsida nedan.

---------------------------------
Vill du vara med på film?
- Vi behöver din historia för att ta livet att fördomar!

Har du någon gång blivit bemött på ett sätt som inte blivit riktigt som du eller den du träffade hade tänkt sig? Kanske en okänd välgörare “hjälpt” dig upp för en backa du inte skulle upp för, eller plötsligt pratar högre med dig när de märker din funktionsnedsättning. 

För de allra flesta är svaret ja och du och din historia kan vara du den vi söker!

Arvsfondsprojektet Ett Värdskap För Alla tillsammans med Göteborg & Co. gör under hösten en kortare utbildnings och informationsfilm om bemötande av funktionsnedsatta. Vi söker nu 5-7 personer mellan 15- 35 år som vill berätta sin historia och på så sätt göra Göteborg till en öppnare evenemangsstad. Inspelningen sker i november så skicka din historia redan nu till Andrew@passalen.se
Läs mer på passalen.se/Evfa
---------------------------------

Jag hade gärna bidragit, men jag har en funktionsnedsättning som ej syns och har därför inte vart med om några sådana situationer. Men jag hjälper däremot dem gärna att hitta andra som kanske har vart med om något liknande. Vill du vara med? Följ anvisningarna ovan!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar