www.ettorakel.blogspot.com
- - -

NY SKRIVBLOGG:
ELDVARELSE.BLOGSPOT.COM

tisdag 3 september 2013

Japanska animefigurer

Hejsan!
Jag tror inte att jag har nämnt det på den här bloggen, men förut samlade jag på japanska animefigurer. Jag har skrivit om det på min förra blogg, ja jag hade till och med en hel kategori som hette "Tricias figurer", då min samling med tiden blev rätt stor. Klicka här för att se den kategorin (öppnas i nytt fönster).

Men sedan slutade jag samla. Dels på grund av att det var så dyrt, dels på grund att jag tappat intresset för manga och japan. Men nu härom dagen fick jag ett ryck och beställde hem en nendoroid-figur! Det är den typen av animefigur som man kan byta ut delarna på, så den får en massa söta ansiktsuttryck och gester! Detta är den första nendoroid jag någonsin köpt. Har tidigare haft en som nästan var som en nendoroid, men den var ingen äkta sådan då man bara kunde byta kroppen och det var bara ett fåtal löstagbara delar. Hur som helst, så kommer lite bilder på min nya älskling! Den kommer från spelet "Fate/Tiger Colosseum" och serien Fate/stay Night world. Har aldrig spelat/läst något av detta, och jag samlar mest på figurer jag "dras till" alltså fastnar för pga utseende/karaktärsdrag/stil, snarare än att jag är ett fan av en viss serie eller liknande.

Här kommer några bilder på min tigertjej! (fast hon ser mer ut som ett lejon tycker jag!)
Bilderna är tagna av mig med Nikon D5000 (18-105mm objektiv). Fotar i makro. Bilderna är redigerade i adobe photoshop elements 7. Jag tar kanske fler bilder senare, så man kan se fler kombinationer.


Här nedan kommer en bild på några av mina gamla animefigurer. Det är inte alla på bilden, tyvärr (jag var för lat för att orka ta fram de andra och fota dem). Om ni tittar på kategorin på gamla bloggen, så känner ni nog igen dem. Och då kan ni ju se de jag inte fotat också, haha!


Vem sa att man slutar läsa serier, samla på figurer och fantisera så fort man blev vuxen?

/Tricia

5 kommentarer:

 1. Nej vem sa det, tror det är någon vuxen som inte hade så kul som barn heller ,-))
  Fina dom är, kul idè att det går att byta uttryck så dom blir mer levande! ,-)
  Ha det gott, Tricia!
  STOR KRAM Primrose ,-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med dig, bara vuxna med olyckliga barndomar säger sånt. Egentligen har ingen sagt det till mig, så jag syftade inte på nån särskild. Båda mina föräldrar är väääldigt ungdomliga de också, så några "väx upp"-kommentarer har jag aldrig fått :P
   Ha det bra du med, kram<3

   Radera
 2. Åhh så kul :) Väldigt söt den är :) Är själv intressrad av japan och anime :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Juste, det har du sagt, ja! Har du några figurer? Vad läser du för serier?
   Kram<3

   Radera
 3. Dem e såååå söta. Dont let the kid within you die. Keep it alive !!! Love mamms

  SvaraRadera