www.ettorakel.blogspot.com
- - -

NY SKRIVBLOGG:
ELDVARELSE.BLOGSPOT.COM

söndag 25 augusti 2013

Börjat plugga!

Äntligen har jag börjat komma igång med mina studier igen. Jag har alltid varit intresserad av att lära mig saker och har ganska lätt för det också. Så just nu är jag i paradiset! Sorry att bloggen är lite inaktiv just nu, men har massa annat att göra. Men jag slutar inte blogga även om det kanske blir glest mellan inläggen ibland..!

Såhär ser mina senaste Facebook-statusar ut...Är ni intresserad av hur det går och vill läsa utdrag ur uppsatser och sånt, klicka HÄR!
(Det har inte kommit några texter på den sidan än, men det kommer snart! Håller just nu på med en uppsats om barnhälsovårdens historia i ämnet Barnhälsovård och om Etnicitet i ämnet Socialpedagogik, så det kommer...!)

/Tricia

5 kommentarer:

 1. Så kul! ,-)))
  LYCKA TILL!
  STOR KRAM Primrose ,-)

  SvaraRadera
 2. Verkligen kul en än gång grattis och tack för boken håller ännu på att läsa den men har tyckt hittils att den har varit super :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Och tack igen ang. boken! Vad bra att du gillar den!!!

   Radera
 3. Just läst klart uppsatsen på barnhälsovårdens utveckling.. Den var superbra. Du har en sådan förmåga att läsa och sedan skriva det på ett så spännande,intressant, lättläst, nyhetsrik bra sätt. Det är helt imponerande. Du är BÄST på det. <3<3<3

  SvaraRadera