www.ettorakel.blogspot.com
- - -

NY SKRIVBLOGG:
ELDVARELSE.BLOGSPOT.COM

måndag 27 maj 2013

Småjusteringar + ISBN + Gröna nyanser + Förskolan = Heeelt slut!

Idag har jag fått gjort en hel del! Jag var först på kyrkans öppna förskola från 13:45 till 16:15 och hjälpte till. Både innan jag gick och senare när jag kom hem har jag bara haft bokprojekten i huvudet. Jag fixade ISBN till "Heltidsdrömmaren", donade med raderna som hamnat fel, samt har utökat "Gröna nyanser" (är uppe i 82 sidor nu, förut var det 35!). Boken beräknas bli ca 250 sidor (eller mer!), då jag inte ens fått in en tredjedel av texterna än... Nu måste jag nog sluta för idag, för mitt huvud har blivit lite "flimrigt" av bokstäver. Fast jag måste säga att det är uuunderbart att jag har så många projekt, och är så kreativ just nu! I flera år hade jag inte lust att varken läsa, skriva eller nått annat. Och särskilt inte en hel bok... Orkade inte skriva en haiku (3-raders-dikt) ens!

"Gröna nyanser" - en liten s.k sneak peek!
Gröna nyanser - bokomslaget. Det ser precis ut som det gjorde från början,
Jag skaffade precis ett ISBN-nummer (tekniskt sätt är min bok nu en "riktig" bok!) inför den kommande utgivningen.
Förresten så finns Heltidsdrömmaren på Facebook nu! Klickeliklick!

Ang. det där med att jag tog bort böcker: Jag har iochförsig redan förklarat det , men jag vill bara förtydliga att jag tog bort dem för att jag bara vill koncentrera mig på de böcker jag är mer "seriös" med och verkligen tror kan bli "något" av. Det kändes som de andra var så oseriösa. Bara så ni förstår varför de helt plötsligt försvann. Men som jag tidigare sagt, så kommer e-böckerna finnas, för dessa har jag aldrig tagit så överdrivet seriöst.

Näe, nu ska jag ta det lugnt och se på film (alternativt "Youtube:a"), och äta upp min kycklingburgare som jag köpte.

Kärlek,
Tricia.

4 kommentarer:

 1. Vilken dag !!! Du har gjort så mycket.. Vilka underbara verk.. Hjälpa barn, boken.. Mm.. Du har haft fullt upp.. I AM SO PROUD OF YOU.. Morfar gav dig sååå mkt beröm när han pratade om dig. Han va såååå stolt om dig, din lägenhet, dina böcker, dina gåvor.. Att skriva, hjälps andra.. DU BIDRAR TILL VÄRLDEN.. FORTSÄTT !!! Puss..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack mamma<3 Jag har beställt det "slutgiltiga" exemplaret av Heltidsdrömmaren. Nu har jag (vi) en hel del att pyssla med i sommar *blink*.

   Radera
 2. Förstår att du är trött!
  Har nu beställt din bok ,-)
  Ha det fint.
  STOR KRAM Primrose ,-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, Primrose. Du anar inte hur mycket det betyder!
   Ha det fint, du med<3
   Kramar Tricia.

   Radera