www.ettorakel.blogspot.com
- - -

NY SKRIVBLOGG:
ELDVARELSE.BLOGSPOT.COM

söndag 22 december 2013

The days before christmas...
Jag har inte vart så överdrivet engagerad i denna blogg på den senaste tiden. Men jag är inte den typen som bloggar om jag inte har något att blogga om. Hellre några få inlägg med smått kvalitativt innehåll, än tjugo inlägg med innehållslösa små rader. Fast självklart önskar jag att jag kunde skriva både mycket och intressant, men jag antar att det bara är en sån period just nu. Sorry.

Från en sak till en annan, jag har absolut ingen julstämning. Fast det gör inget. Jag är inte så väldigt förtjust i julen. Okej, julafton är mysigt, men jag är mest glad när det är över. Och dagarna innan jul är bara jobbiga med all hysteri. Eftersom jag inte direkt "engagerat" mig i julen detta år (mer än julklappsinköp) så har dagarna fram till jul gått otroligt snabbt för mig. Då jag inte är den som längtar, så har det inte varit det minsta utdraget. Jag gillar som sagt bara själva julaftonen med allt vad det innebär, men blir å andra sidan inte besviken när den är slut...

Idag har jag träffat pojkvännen och hans familj. Vi bytte julklapparna som vi köpt till varandra, som vi ska öppna på julafton. Ska tyvärr inte träffas på jul, men nyår ska vi i alla fall fira tillsammans.

På senaste tiden har jag spelat piano som en tok, men det är inget jag direkt fångat på film/podcast. Men någon gång ska jag spela in några av låtarna jag har skrivit, ja jag skriver ju en del låtar, det är bara det att fåtalet finns uppvisade. Det finns nån enstaka på min Soundcloud-profil, och en del improvisationer på min Youtube. Det är väl det närmsta man kan komma för tillfället. Planerar dock att spela in min låt som heter "Blue Love" nån gång, men det blir efter nyår.

Detta inlägg var ovanligt "dagboksaktigt", haha. Jag brukar ju vara lite emot att bara skriva random vardagssaker, då det inte direkt ger något. Men det blev som det blev.

Ska försöka ställa in ett inlägg (tidsinställt) till jul, men om jag inte gör det så får ni alla ha en riktigt god jul!

To make it more fun, I used another Instagram-photo. Big surprise.


1 kommentar: